03-05-2015, 07:44 AM
Kui 8 tundi päevas lasta siis jah võib kiirklaas või lincoln hea olla, kuid 1-2 korda aastas keevitamiseks ei näe asjal pointi, ja minu keevitusvoolud jäävad kaugele 300 amprist, pigem 120amprit. Ja eks hiinlasel ja hiinlasel on ka vahe. Mina otsisin omale kõige kallima hiina klaasi välja, oleks olnud võimalik ka tellida 4 korda odavam, kuid vanasõna on meeles- Mida vähem maksad seda vähem vastu saad.
Paljas klaas hiinas maksis samapalju kui 2 aastat tagasi eestist ostetud mask.
Hiinlased oskavad teha kvaliteetseid asju, aga neid ei saa lihtsalt odavalt... Kui oleks ülearust finantsi siis muidugi ostaksin omale miski 400eur maksva maski, kuid minu keevituski maksab vaevalt 200eur
a
Vana hiinlasega polnud silmad valusad terve päeva keevitamisest, praegu aga keevitasin selle madei germani kaasa tulnud käeshoitava tavalise klaasiga ja no silmad valutavad.
Eks kui 3nädala kuni 2kuu pärast kohale jõuab ja pikem keevitus ette tuleb annan teada kuidas silmad selle vastu võtsid
Paljas klaas hiinas maksis samapalju kui 2 aastat tagasi eestist ostetud mask.
Hiinlased oskavad teha kvaliteetseid asju, aga neid ei saa lihtsalt odavalt... Kui oleks ülearust finantsi siis muidugi ostaksin omale miski 400eur maksva maski, kuid minu keevituski maksab vaevalt 200eur

Vana hiinlasega polnud silmad valusad terve päeva keevitamisest, praegu aga keevitasin selle madei germani kaasa tulnud käeshoitava tavalise klaasiga ja no silmad valutavad.
Eks kui 3nädala kuni 2kuu pärast kohale jõuab ja pikem keevitus ette tuleb annan teada kuidas silmad selle vastu võtsid