06-05-2015, 11:42 AM
(06-05-2015, 10:11 AM)saarrand Kirjutas: Haakelatis avad pisut peenikesed pole? Pildilt ei saanud hästi aru, mis sellel parempoolsel tõmmitsal viga on?Parempoolsel tõmmitsal see viga, et ta ei ole teisega sarnane

(06-05-2015, 11:05 AM)v6sa Kirjutas:(06-05-2015, 10:11 AM)saarrand Kirjutas: Haakelatis avad pisut peenikesed pole?...
Kuniks need on üle 12 mm, pole muretSilma järgi pakun 16 mm, kuidas tegelikult on?
Prognoosides Marta eluskaaluks teist tonni, siis ülejäänu on juba varu. Tõsi, see kaheteistkümnene polt peab siis olema midagi kõvemat, kui tööriistakastist leitud roostene nelikomakaheksa...
Tõsi, säärane optimeerimine eeldab, et juht ei ole juhm ja kõik hooga tirimised käivad läbi elastse lüli (näiteks B-profiili kiilrihm on hea asi).
Augud on jah 16mm ja mul käib sinna samasugune asi kahe poldiga keskele alla külge, nagu on veoka tagakonks. Annab ringiratast keerutada ja ei murra midagi ära kui näiteks käru peaks ümber minema. Ma küll ei tea, miks peaks minema, aga ma oskan selliseid asju. Pthüi-pthüi-pthüi

Mul oleks aga hea meel kui keegi oleks näinud sellist hüdrofiltrit nagu pildil ja ütleks, et mis seal valesti on ?????????? Kas on sõelu puudu ja kas selle asjal peaks ka mingi vedruga klapp seal otsas olema?