06-05-2015, 21:24 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-05-2015, 22:13 PM ja muutjaks oli saarrand.)
(06-05-2015, 11:42 AM)maitus Kirjutas:(06-05-2015, 10:11 AM)saarrand Kirjutas: Haakelatis avad pisut peenikesed pole? Pildilt ei saanud hästi aru, mis sellel parempoolsel tõmmitsal viga on?Parempoolsel tõmmitsal see viga, et ta ei ole teisega sarnane. Ei,.. tegelikult on asi selles, et tõste juures, erinevalt vasakpoolsest, läheb parempoolse tõmmitsa äär vastu aisa enne kui on üss ja hakkab murdma.
Augud on jah 16mm ja mul käib sinna samasugune asi kahe poldiga keskele alla külge, nagu on veoka tagakonks. Annab ringiratast keerutada ja ei murra midagi ära kui näiteks käru peaks ümber minema. Ma küll ei tea, miks peaks minema, aga ma oskan selliseid asju. Pthüi-pthüi-pthüiKiilrihma mõte on hea, panen kõrvataha
.
Mul oleks aga hea meel kui keegi oleks näinud sellist hüdrofiltrit nagu pildil ja ütleks, et mis seal valesti on ?????????? Kas on sõelu puudu ja kas selle asjal peaks ka mingi vedruga klapp seal otsas olema?
Ahah, siis okei jah, mulle tundus pildilt, et avad on peenemad. Selle ajaga võrreldes, kui mina viimati siia teemasse juhtusin, on asi ikka kõasti edasi arenenud, respect! Kahjuks läheb tihti meelest AMF nokitseb projetide teemat lugeda...
Hüdrofiltrit pole ka mina sellist näinud kahjuks, seepärast ei oska ka midagi kosta. Nii igaks juhuks küsin, ega pole juhuslikult T-40 roolikardaan näppu jäänud seda projekti arendades?
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170