13-05-2015, 11:23 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-05-2015, 11:27 AM ja muutjaks oli 13piisab.)
kaalusin kah pukkide tegemist - funktsionaalsed asjad teeks vast 4..8 tunniga valmis ning küllap leiaksin ka maal ringi vaadates sobiva materjali. Kuna ma aga põrnika järel neile otsest rakendust ei näe ning eeldatavalt teen paaril eesootaval aastal kerede ehitamise osas pausi, siis pole mul mõistlik "jalgujäävat kola" (juurde) tekitada 
Su jagatud filmikesi on kena vaadata. Nii riistad kui kambrid on uhked. Kere värvimine paneb muidugi isegi minu kui amatööri muhelema - töövorm on lühikese varrukaga, kindaid pole käes. Katuse värvimist alustab alumisest otsast ning kui küünitab ülemise otsa poole, on särgisaba peaaegu värske värviga kokkupuutes. Aga see eristabki ilmselt amatööri ja proffi - üks võib kasvõi silmad kinni värvida, teisel sõltub tulem aga paljuski ettevalmistusest ja jooksvatest pisiasjadest

Su jagatud filmikesi on kena vaadata. Nii riistad kui kambrid on uhked. Kere värvimine paneb muidugi isegi minu kui amatööri muhelema - töövorm on lühikese varrukaga, kindaid pole käes. Katuse värvimist alustab alumisest otsast ning kui küünitab ülemise otsa poole, on särgisaba peaaegu värske värviga kokkupuutes. Aga see eristabki ilmselt amatööri ja proffi - üks võib kasvõi silmad kinni värvida, teisel sõltub tulem aga paljuski ettevalmistusest ja jooksvatest pisiasjadest

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"