19-05-2015, 06:29 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-05-2015, 04:05 AM ja muutjaks oli mlsluik.)
Mu prouased ja härrased, teile esineb lõuna eestis teada tuntud kloun kes foorumis räägib nagu lektor kuid tegelt on ju puhta lammas, sellest hoolimata pole maailmas masinat mida mees poleks remontinud (vähemalt igat liiki isendit paarkümmend ühikut) ning tavaliselt on härral ka igast seeriast paar mootorit garaasinurgas seismas millele toetudes tuleb mõtteavaldusi nagu puiepääl lehti, mees kui orkester. Vanarahvas teadvat rääkida et ilmavalgus olevat näinud enne Jeesuse sündi ja oli kaasategev nii püramiidide kui ka Eiffeli torni ehitusel kus T25-ga siis nii klotsid kohale vedas kui ka torninässaka püsti tõmbas, Norris on meie maarjamaa mehe kõrval kui poisike.
Kes kohvi joob oksooliga,
end lõhnastab bensooliga...
Enda arust tähtis mees,
teiste meelest puhta pees.
Jagab teha kappremonti,
riistale mis vajub lonti.
Korda teeb kõik poldid-võllid
paneb pesumasinale kõllid.
Sitast saia, saiast sitta,
päevast-päeva uhab tehta.
Õlisid ta teab ja tunneb,
harva vahest vajub unne.
Sestap teab ju igaüks,
see on meie unimüts...
Siin foorumis on palju kelle suunas võib suvalt loopida kriitikat, ka minu, kuid on üks mees keda pole vaja õpetada, tehke oma kätega nullist selline masin nagu Talupojal ja siis võtan ka teie ees mütsi maha...
Kes kohvi joob oksooliga,
end lõhnastab bensooliga...
Enda arust tähtis mees,
teiste meelest puhta pees.
Jagab teha kappremonti,
riistale mis vajub lonti.
Korda teeb kõik poldid-võllid
paneb pesumasinale kõllid.
Sitast saia, saiast sitta,
päevast-päeva uhab tehta.
Õlisid ta teab ja tunneb,
harva vahest vajub unne.
Sestap teab ju igaüks,
see on meie unimüts...
Siin foorumis on palju kelle suunas võib suvalt loopida kriitikat, ka minu, kuid on üks mees keda pole vaja õpetada, tehke oma kätega nullist selline masin nagu Talupojal ja siis võtan ka teie ees mütsi maha...
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB