20-05-2015, 10:50 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-05-2015, 10:50 AM ja muutjaks oli saarrand.)
(20-05-2015, 09:51 AM)v6sa Kirjutas:(19-05-2015, 22:45 PM)saarrand Kirjutas: ....
Eile külvasin ja krt pimedas mingi hetk tunnen, et ei jaksa enam keerata. Läksin õue vaatama, roolivõimu pumba küljest ülemine toru ära. Oli pumbast keermed maha tõmmanud ja poldid väljas. Oskab keegi pakkuda, millepärast selline asi juhtuda võis?
...
Põlluäärne pire mammi lõi kaikaga küljest, et lõpuks unerahu saada? Pimedaks läheb praegu ju 11 paiku...![]()
Või käis mingi roigas esiratta vahelt läbi. Torul löögijälg on?
Variant on ka see, et keermed andsid vibratsiooni ja temperatuuride vaheldumise koostoimel lihtviisiliselt järgi...
Jah, ma lõpetasin pisut peale kella 1 öösel. Toru läks puru kuskil 11 läbi pisut. Pilt ka hetkest, kui toruga mässama hakkasin. Mul õnneks põllud naabritest kaugel, seega naabreid kindlasti ei häirinud. Samuti ei leidu mul põldudel mingeid roikaid, niisamuti nagu puudub torul ka igasugune vigastuse jälg. Küllap siis see viimane variant...
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170