26-05-2015, 11:35 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-05-2015, 11:37 AM ja muutjaks oli 13piisab.)
hea kuulda, et ülbus ja ignorantsus saab oma palga.
mu maakodu puhul pruugivad mu maad oma kodule ligipääsuks "metsapoole olevad" vanainimesed: õde-venda, kes elavad oma maailmas. Mõtlevad omasoodu naabrite kohta asju välja ning ei vasta aastaid naabri teretuselegi. Viimased paar aastat olen selle "halva naabri" rollis mina ja tiitlist lahti saanud teise naabrimehega puhutakse üle mitmeteist aasta taas juttu
kui heinamaalt kivide teisaldamisel ja heinaniitmisel naabrimutt kivivargaks (huvitav asi, mida "varastada"
) ja võõra maa (nende maailmas ei ole mu maa mitte minu vaid riigi oma) niitjaks sõimama ning traktorite tööd takistama tuli, kihvatas minulgi - kaalusin "lubada" neil kasutada ligipääsuks krundipiiri pidi kulgevat aastakümneid kasutamata teed. Kui aga natuke maha jahtusin, otsustasin selle jõunäitamise ära jätta - ega see mulle midagi anna ning äkki hakatakse selle lükke peale veel oma maid erastama. Seda pole mul aga vaja - suure pildi peal sobib mulle, et minust edasi ei ole eraomandis maad, mis vanakeste siitilmast lahkumisel nt mingitele jõmmidele maha müüdaks. Pole katastriosa, on uue naabri "oht" väiksem.
mu maakodu puhul pruugivad mu maad oma kodule ligipääsuks "metsapoole olevad" vanainimesed: õde-venda, kes elavad oma maailmas. Mõtlevad omasoodu naabrite kohta asju välja ning ei vasta aastaid naabri teretuselegi. Viimased paar aastat olen selle "halva naabri" rollis mina ja tiitlist lahti saanud teise naabrimehega puhutakse üle mitmeteist aasta taas juttu

kui heinamaalt kivide teisaldamisel ja heinaniitmisel naabrimutt kivivargaks (huvitav asi, mida "varastada"

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"