14-06-2015, 23:17 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-06-2015, 23:21 PM ja muutjaks oli Gravity.)
(14-06-2015, 07:51 AM)v6sa Kirjutas:(13-06-2015, 21:11 PM)Gravity Kirjutas: ...
Ma peast pakun , et 15LD350 hind jääb kuskile 1450-1700+ KM juurde olenevalt kas käsistarteri või elektriga ning varustusastmest.
15LD440 on põhiline Eestis müüdav mudel.
....
Njah, hinda on. Ning märkus tummise eluskaalu suhtes on omal kohal: 33 kilone pomm sohvripool rattaid pole üldse hea mõte... Ehk peab jääma ikkagi bensumootori juurde. Hinna ja kaaluvahe kolmekordne.
![]()
On Sul ehk riiulis mõni kuuehobuseline mõõtmiseks ja mõtisklemiseks?
Kui olen nii lahke ja lähetad joonised näiteks vosat@hot.ee peale, saan selle materjalivalamist ühe metallivõluriga arutada.
Kahjuks jääb joonis homse peale sest mingil X põhjusel uuesti installitud Solid Edge annab errorit kui üritan avada. Eelvaate näen küll ära.
Võib olla Windowsi vahetus ei mõjunud hästi.
6HP on meil laos olemas täitsa .
Vähemalt tööarvutis on ka failid olemas.
Lohutusauhinnaks saan ainult muhvi joonise panna , mille olin tol ajal juba pildiformaati ümber teinud. Sisemise ava mõõt on seal märkimata kuna vastavalt väntvõllile ning kiil samamoodi.
Flantsis ringjooneliselt olevaid keermestatud auke ei lähe samamoodi tarvis - muhv tuleb siduri korvi külge keevitada. Lätlased arvasid, et võiks poltidega panna kuid selleks peab ikka väga hea puur olema, et karastatud sidurikorvi puurida.
www.estmotor.ee väikemootorid ja ehitustehnika . Kito tõsteseadmed