09-07-2015, 21:15 PM
Päris aastat möödas polegi, uued liikurid ootavad tuunimist. Seekord päris kõike ei tee ümber: üks eelmisel aastal tehtud liikur vajab natuke täiendamist, teine on juba kunagi mõõtude järgi valmistatud, nüüd vaja haavu ravida ja kolmas saab täiesti uue esiosa, mujalt ka natuke kohendamist. Püüan odavalt läbi ajada, st ei viitsi kõlblikke asju ümber teha.
Miks kirjutan? Ehk mõni loeb ja annab nõu.
Nimel on mõni liikur saanud,tänu heale toetajale, uued mootorid, millel tunduvalt parem vääne, seega kiirendab paremini. Kõik ju kena, aga mootorid on meie naabri - Hiina toode ja kuumenevad vahel üle. Esialgseks lahenduseks saab olema vent, selline suuremat sorti, arvutist pärit. Liikur on 24V elektri peal, paraku vendid 12V. Miks nii, sest need 12V isendid, mis mulle toodi, pidavat vaiksemad olema.
Nüüd ühendamiseks kaks võimalust:
1. Võtan ventidele pinge lihtsalt ühe aku pealt. (No ei meeldi mulle selline solkimine)
2. Ühendan jadamisi kaks venti, kas hakkavad võrdselt tööle?
Või on muid võimalusi? Ehk keegi kommenteerib.
Miks kirjutan? Ehk mõni loeb ja annab nõu.
Nimel on mõni liikur saanud,tänu heale toetajale, uued mootorid, millel tunduvalt parem vääne, seega kiirendab paremini. Kõik ju kena, aga mootorid on meie naabri - Hiina toode ja kuumenevad vahel üle. Esialgseks lahenduseks saab olema vent, selline suuremat sorti, arvutist pärit. Liikur on 24V elektri peal, paraku vendid 12V. Miks nii, sest need 12V isendid, mis mulle toodi, pidavat vaiksemad olema.
Nüüd ühendamiseks kaks võimalust:
1. Võtan ventidele pinge lihtsalt ühe aku pealt. (No ei meeldi mulle selline solkimine)
2. Ühendan jadamisi kaks venti, kas hakkavad võrdselt tööle?
Või on muid võimalusi? Ehk keegi kommenteerib.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!