18-07-2015, 15:12 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-07-2015, 18:19 PM ja muutjaks oli maitus.)
Tänan kõiki kiidusõnade eest nii minu kui ka Marta aadressil. Eks ma üks vintske vend vist selles suhtes olen jah, et ega mul eriti neid asju, mis pooleli jäänud on, ette näidata ei ole
. Samas tahaks ikkagi seda au siin jagada kõigi teemas osalenutega, sest käsi südamel: ... - ilma teieta ei oleks Marta päevavalgust näinud! Ma tegin ju siiski midagi sellist, millest mul alguses õrna aimugi ei olnud
. Päris personaalne tänu veel Ksf Tiftile, kes on mind kõige rohkem aidanud osade muretsemisel. Kuidagi ei saa Martat sellise pilguga vaadata, et miski Ksf Tifti ei meenutaks
.
Eile proovisin ka, et kas ka difrilukk töötab. Tõstsin haakerauaga paku peal ühe ratta üles, tõmbasin kangi sisse ja sõitis paku pealt minema ilusti.
Täna oli Martal ka esimene tööpäev. Hein oli mul juba 2 nädalat maas vedelenud, sest ilmad vihmased. Täna andis head ilma ja tänu Martale oli heinategu nagu käkitegu
. Eks sellest riistast on ikka palju abi ...
Hr Võsale, küsimuse peale, et kui palju Marta tõstab, ei oska ma vastata, aga tundub nii jah, et kas nina taevasse või rehvid katki
.....
Eks see Marta treema veel tasapisi jätkub. Vaja ju veel jvv teha, plekid külge panna jne. Kas põllutööriistade jaoks peaks eraldi teemad tegema või siinsamas jätkama, seda ei oska arvata- kuidas teistele tundub
?

Eile proovisin ka, et kas ka difrilukk töötab. Tõstsin haakerauaga paku peal ühe ratta üles, tõmbasin kangi sisse ja sõitis paku pealt minema ilusti.
Täna oli Martal ka esimene tööpäev. Hein oli mul juba 2 nädalat maas vedelenud, sest ilmad vihmased. Täna andis head ilma ja tänu Martale oli heinategu nagu käkitegu

Hr Võsale, küsimuse peale, et kui palju Marta tõstab, ei oska ma vastata, aga tundub nii jah, et kas nina taevasse või rehvid katki

Eks see Marta treema veel tasapisi jätkub. Vaja ju veel jvv teha, plekid külge panna jne. Kas põllutööriistade jaoks peaks eraldi teemad tegema või siinsamas jätkama, seda ei oska arvata- kuidas teistele tundub