23-07-2015, 08:09 AM
Vibrokat enam pole, viimane mis pea 25 aastat oli kestnud viidi öösel kellegi paha inimese poolt kaasa. Pump ise on selline. Kuna ma sain ta "katkisena", siis pidin selle alumise osa lahti võtma. Seal sees on selline samasugune tiivik umbes nagu autode veepumpades. Mingit erilist survet see pump ei tooda, aga samas tootlikus on vägagi suur. No ma mõtlen seda kui veevool takistada siis se tiivik käib seal sees ikkagi ringi, lihtsalt vähe raskemalt. Samas aga kui t ütlete et selle pumba võib üleni lasta vee alla siis probleemi pole. Ehitus on tal ka selline, võtab alt vee sisse ja lööb kogu pumbaosa servini vett täis, pumbaosa laes on nagu mootoriosa metall, mis toimib siis ilmselt soojusvahetina.
Teine asi on see, et kellegi vanatädi venna naine oli tiiki ujuma läinud kus vibro sees ja sussid püsti ajanud. Või et lehm oli joonud oma joogitünnist ja samal ajal vee lisamisel vibroga oli lehm saba andnud
.
Ma nagu täpselt ei saa aru, et kui pump on vee sees ja näiteks laseb faasi sealt vette, kuidas mina sealt siis kümme meetrit eemal voolu võin saada? Kas kaev ise poleks nagu parem maandus, kui läbi vooliku 10m läbi minu? Natuke kahtlane, aga samas ise katsejäneseks ei tahaks olla.
Teine asi on see, et kellegi vanatädi venna naine oli tiiki ujuma läinud kus vibro sees ja sussid püsti ajanud. Või et lehm oli joonud oma joogitünnist ja samal ajal vee lisamisel vibroga oli lehm saba andnud

Ma nagu täpselt ei saa aru, et kui pump on vee sees ja näiteks laseb faasi sealt vette, kuidas mina sealt siis kümme meetrit eemal voolu võin saada? Kas kaev ise poleks nagu parem maandus, kui läbi vooliku 10m läbi minu? Natuke kahtlane, aga samas ise katsejäneseks ei tahaks olla.
Pole midagi targemat teha