13-08-2015, 10:10 AM
(13-08-2015, 08:23 AM)Basilio Kirjutas:No põkats oli õnneks külapeal 6.5 km. eemal ja seal polnud suurt vihmagi tulnud. Eterniit on õnneks kõik terve.(12-08-2015, 20:20 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Mossedel katused kõik auklikud.... Taevast tulid pea kanamuna suurused tükid jääd alla.Kuidas põkal katus vastu pidas? Sa vist tõmbasid alles uue presendi peale? Ja majal oli vist eterniit katusel? See ka puru?
Vanajumal on sulle ikka tõsise sauna andnud. Panid kirikus korjanduskarpi seibe?
Ei ole häda siin midagi. Aknaklaasi on mul ka veel tagavaraks ja pean hakkama kasvuhoonele uusi klaase lõikuma. Kõige suurem töö on nende roheliste klaaside pesemine.... ja katsu sa kasvuhoonele need peale panna.... mul tomatid sees.... vaja ju kuskile ka redel torgata,muidu ei saa ju ligi. No tuleb paras võimlemine.
Õunapuudel on ka osa oksi ära murdnud,õunu kõik muru täis. Niipalju oli siis kasu ka,harvendas kõik kenasti ära,muidu oli asi täitsa hull,kõik nii õunu täis,et sügisel oleks tulnud hakata veel oksi lõikama.
No aga korjanduskarbi võiks üles küll panna. Mul oleks kohe paar milli vaja.... ma nimelt tean,kuhu see kulutada.....