14-08-2015, 22:57 PM
Mnjah ... ahahh ...ahsoo, ja muidugi! Tänan ksf! MAZ-i toreda loo eest! Tõesti, selles loos oli nii intriigi, inimsuhteid, seiklusi ja vägivalda ning koomikat ja traagikat, just nagu meil siin foorumis kombeks! Lisaks lõppes lugu kõige põnevamalt kohalt, just enne lõpupuänti. Vähemalt mulle jäi arusaamatuks, kas 100 kilone sõber O seisab tänaselgi päeval vahel kogu kerega käivitusvändal, või tulid peale lõualuu paigast minemist põõsastest kurjad lätlased, hõiskasid oma tavapärase sõjahüüu - siitu ruutu, kaaru tuulep, kui sa siitud, siis ta puurep! Ja kasutades sõber O täbarat seisundit, viisid loo peategelase endaga kaasa üle Koiva jõe? (et kas saame selle 351 omale kirja panna või on temast jäänud ainult ilus lugu ja mälestus?)
Aga tõesti, 351 OSL-i on tõesti raske käivitada ja teavad seda ainult vähesed valitud inimesed, kuigi juutuub on sellest faktist tiine, veel vähemad aga teavad, et 501 OSL-i on veel raskem käivitada ja seda, et 601 OSL-i pole üldse võimalik käima panna, see on juba väga valitute varjatud teadmine. Ja dekompressiooniklapp 4-taktilistel on muidugi väljalaskeklapp. Ja üldse on kogu see lugu nii uskumatu, et mina ei usu sellest ühtegi sõna, vb kui ainult sõna O!
Ei teagi nüüd, kuidas edasi minna, kas on mõtet neid NSU-sid edasi lugeda?
Aga tõesti, 351 OSL-i on tõesti raske käivitada ja teavad seda ainult vähesed valitud inimesed, kuigi juutuub on sellest faktist tiine, veel vähemad aga teavad, et 501 OSL-i on veel raskem käivitada ja seda, et 601 OSL-i pole üldse võimalik käima panna, see on juba väga valitute varjatud teadmine. Ja dekompressiooniklapp 4-taktilistel on muidugi väljalaskeklapp. Ja üldse on kogu see lugu nii uskumatu, et mina ei usu sellest ühtegi sõna, vb kui ainult sõna O!
Ei teagi nüüd, kuidas edasi minna, kas on mõtet neid NSU-sid edasi lugeda?