06-09-2015, 23:47 PM
(06-09-2015, 22:49 PM)MeelisV Kirjutas:(06-09-2015, 21:58 PM)Qunts Kirjutas: MeelisV
demet kirjutasin pika jutu aga see ei läinud läbi
teen uue jutu aga nüüd lühidamalt
kondensaator on radikas all filtri taga ?
kui siis jah häbi tunnistada, et enne käpuli asjale ei lähenenud ja see on päris must.
filtrit puhastatakse peale igat tsüklit ja radikat mitte iga kord aga üle paari korra
siiski on sinna ladestunud mustus mis sealt ei lahku lihtsalt tolmuimaja jõul.
nüüd kuidas asjale läheneda ? kas mõistlik on korpus lahti võtta ?
mis on selle radika taga ? ventilaator ja siis uuesti trummel ?
olemas on konditsioneeride puhastusvahend (vaht) aga sellega ei tihka sinna kallale ronida sest vajab hiljem loputamist.
kraabiks ehk harjaga ja puhuks õhuga aga võib-olla pole õige s.t. ei anna tulemust ja on enesepettus
kui paks see radikas üldse on? kui sügavale see mustus võib üldse kinni jääda ?
on ehk mingeid remondimanuali väljalõikeid mis kirjeldavad piltlikult korpuse eemaldamist selle radika eest ?
Tee mõni pilt mul tunne, et ei saanu hästi aru.
Kondensaator on selline vidin kust õhest küljest tuleb külm õhk ja teisest soe ja nende kahe mõljul tekkib niiskus mis kokku korjatakse ( ei tea miks teda nii kutsutakse manuaalides)
Mingeid juhendeid tehased ei väljast kuidas remontida
Seda asja mina ei soovitaks lahti artutama hakkata ! Paned vee sisse likku ja pärast pesed jooksva veega läbi (olen kasutanud pehmet traati vahede puhastamiseks) pärast pesu lased surve õhuga veel puhtaks ning siis peaks vastu valgust vaadates läbi paistma kahes suunas.
Soovitan võtta manuaal seal peaks kirjas olema kuidas eemaldada kondensaator.
Aeg-l peaks olema nii:
teed ukse lahti seal all servas on nupp kui vajutad siis all servas hüppab lahti luuk. Kui seal pole siis peaks nupp asuma all paneelil (vasak alumine nurk peaks avanema)
Kui luuk lahti siis osadel mudeitel on seal veel luuk millel kaks värvilist (punane) keeratavad klambrit, avad need eemaldad luugi aga kui lisa luuki ei ole siis on kondensaatoril endal lahti keeratavad klambrid (pool tiiru)
Ja kui need lahti võttad kinni ja tõmbad välja !
Keeruline seletada.