12-09-2015, 22:26 PM
(11-09-2015, 11:33 AM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: No ajan siis ka sõrad välja: Olen võimeline sellise mutri tegema treipingis teraga ...... kui see nii keeruline ja ilmvõimatu tundub teie jaoks....Loodetavasti saab isand kass siit inspiratsiooni teema auru all hoidmisega.
Ma ei saa isegi peldikus käia,koguaeg lendavad üle pea ja jälgivad.....
Seda oligi karta, päev õhtus ja väärt teema surnud!
Loodan, et Toomas T. Taluja on siiski saanud peldikus käia, on ju olemas igasugused foolium- ja termokindlad vaibad jne, mis asjalkäimise juures teatud privaatsuse ikkagi tagavad.
Ise olen suutnud ennast tõesti auruall hoida, sellest ka mure südames antud raske kollapsi tagajärgedega võitlemise pärast!
Kas on midagi paremaks muutunud siin niigi hapras maailmas, kas Eesti Vabariik võib sirge seljaga ja naerul näoga vastu võtta õnnetuid sõjapõgenikke mingisugustest kolletest, kus inimesed on ohus ja ilma vasakpeenkeermega mutriteta, mis seab nende elu ja eksistentsi sellisesse ohtu, et nad peavad panema oma elu kaalule ning pürglema Holstresse, kus neil on võimalik hankida "custom-made nut" Voshodi esiratta võllile? Muide, EÜ juhtfiguurid avaldavad arvamust, et Eesti Vabariik peaks olema valmis vähemalt.....