17-03-2004, 19:15 PM
Smolin, olen Sinuga 1000% nõus. Isegi onne enam metsadesse teismelised poisid ei ehita ja sõda ei mängi, nagu meie põlvkond tegi, sest... arvutis võib onni asemel ehitada paraja lossi ja ka sõjapidamine ja luuremängud on digivirtuaalsuses paeluvamad.
Ja miks miski (punn)võrriga jännata, kui ekraanil saab kihutada McLarenite ja Ferraridega
Ja kui isa kodus haamrit kätte ei anna ning koolis ka tööõpetuse klass/õpetaja puudu, siis kasvavadki maailmakodanikud, kes kutsuvad täismeesteks saanutena pildi seina riputamiseks McCall\'i appi ja lohvi (sorry, rehvi, kaasajal ju rehvid lohvitud) tühjenedes valitakse käbekiiresti Autoabi numbrit.
Ma loodan (ja osalt ka ehk tean), et see peab paika õnneks küll vaid mõningate poiste osas, mitte kõigi.
Ja miks miski (punn)võrriga jännata, kui ekraanil saab kihutada McLarenite ja Ferraridega

Ja kui isa kodus haamrit kätte ei anna ning koolis ka tööõpetuse klass/õpetaja puudu, siis kasvavadki maailmakodanikud, kes kutsuvad täismeesteks saanutena pildi seina riputamiseks McCall\'i appi ja lohvi (sorry, rehvi, kaasajal ju rehvid lohvitud) tühjenedes valitakse käbekiiresti Autoabi numbrit.
Ma loodan (ja osalt ka ehk tean), et see peab paika õnneks küll vaid mõningate poiste osas, mitte kõigi.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel