25-10-2015, 21:06 PM
Ka mina sain üks poolteistkuud tagasi Suomist autot tuues Eestis laevalt maha sõites seaduslikelt nobenäppudelt kohe piki sõrmi. Mul oli Soome registris autole transiitnumbrid peale võetud, sellised kleebitavad numbrid on. Sõitsin sellega otse laevale ja Eestis maha. Tollipolitsei tõmbas nagu plaksti maha ja ütles, et kõik, mis ma teen, on ebaseaduslik! Sõidan mitte registris oleva autoga, mil puudub tehnoülevaatus ja kindlustus! Soome transiitnumber kehtivat vaid sadama territoorumini Soome pool.
Ütlesid, et nemad hetkel trahvi ei tee aga järgmine politsei, kes näeb, see teeb. Et edasisõit omal vastutusel. Vähemalt ei hoidnud mu autot kinni seal. Tõmbasin metsikusse Läände ära ja keegi mind õnneks kinni ei pidanud.
Eks politsei/seaduse tõlgenduses ongi võimalik nii, et välismaalt tuuakse massinaid peaasjalikult haagise peal ja lohistatakse siis Maanteeametisse haagise peal olles. Päris eluvõõras lähenemine, tahaks teada seda %, mis reaalselt nii jõuab arvelevõtmisele.
Ütlesid, et nemad hetkel trahvi ei tee aga järgmine politsei, kes näeb, see teeb. Et edasisõit omal vastutusel. Vähemalt ei hoidnud mu autot kinni seal. Tõmbasin metsikusse Läände ära ja keegi mind õnneks kinni ei pidanud.
Eks politsei/seaduse tõlgenduses ongi võimalik nii, et välismaalt tuuakse massinaid peaasjalikult haagise peal ja lohistatakse siis Maanteeametisse haagise peal olles. Päris eluvõõras lähenemine, tahaks teada seda %, mis reaalselt nii jõuab arvelevõtmisele.