08-11-2015, 20:26 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-11-2015, 20:35 PM ja muutjaks oli klaave.)
Veel üks võimalik probleem seoses meli666 masinaga. Väljavise sõltub suuresti väljaviske agregaadi pöörlemiskiirusest. Õigem oleks vist joon kiirusest s.t. mida suurem "vent" seda parem.Kuna meli666 agregaadil on sissevõtu ava üsna väike (kuna etteande tigu suudab piisavalt peenestada ja ette anda) samuti on väike "vent" ja madala tsentriga, siis kahtlen, et ilma teota töötab tõesti rohkem buldooserina (sulalumega kindlasti), kuna takistus lume sisse lükkamiseks tekib suur ja lumi hakkab eest ära liikuma. See on puhtalt minu arvamus ja kindlat pole enne katsetamist midagi.
Samas olen näinud naabrimeest sulalumega hädas olevat kuna etteande tigu mätsis ühtlaseks rulliks ja töötas samuti buldooserina - tigu oli nagu teerullil ümmargune.
Rohkem kulus aega teo puhastamisele lumest kui oleks labidaga teeraja sisseviskamisele kulunud.
Kas mõni tuttav treial ei teeks logisevale reduktorile vastupidavamat sisu?
Praegu tuli meelde et paljudel sellistel aparaatidel pidi olema ka mingisugune kivikaitse süsteem külge pandud. Kas äkki see ei anna su võllil pool ringi enne pöörelda kui tööorgani taha haagib? Vabandan kui eksin
Kui korpus on aga reduktoril terve pöörduksin treiali poole.
Samas olen näinud naabrimeest sulalumega hädas olevat kuna etteande tigu mätsis ühtlaseks rulliks ja töötas samuti buldooserina - tigu oli nagu teerullil ümmargune.

Kas mõni tuttav treial ei teeks logisevale reduktorile vastupidavamat sisu?
Praegu tuli meelde et paljudel sellistel aparaatidel pidi olema ka mingisugune kivikaitse süsteem külge pandud. Kas äkki see ei anna su võllil pool ringi enne pöörelda kui tööorgani taha haagib? Vabandan kui eksin
Kui korpus on aga reduktoril terve pöörduksin treiali poole.