17-11-2015, 15:11 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-11-2015, 15:17 PM ja muutjaks oli oltsberg.)
(12-11-2015, 23:58 PM)Mufff Kirjutas: Kui mitut otsikut on vaja? Kui hästi otsin, siis vast leian vajalikud otsikud, sest kui torud minema viskasin, siis otsikud jäid alles.Kas saan õigesti aru, et see pakkumine on suunatud mulle? Tänan igal juhul! On nad korralikud (kandid pole maha keeratud) ja 12x1? Teoreetiline vajadus on 14 tk.
Kuid hetkel jään siiski passima. Vajadus pole nii pakiline a la et ülehomme tahan ülevaatusele minna ja selleks ajaks on vaja. Praegu pigem rekognostseerimise, teoreetilise ettevalmistuse faas.
Küsimus ka suuremale ringile 6mm toru osas. Kus müüakse/tellida saab, olen uurinud. Aga kus ja kes (Lõunaosariikides) otsad pressib? 5mm (õigemini 4,75mm) toruotsi pressitakse ka "depressiivsetes väikelinnades". (Kuigi "raske juhtumi", näiteks VAZi 10x1,25 puhul peavad otsad endal kaasas olema). Et kas need samad vennad panevad oma massinale 6mm konfiguratsiooni külge ja teevad ära, või pole asi nii lihtne?
Äiapapal küll umbes selline komplekt olemas, aga mulle head muljet ei jätnud.