Logu omamine muutub kalliks - Äripäev

Alts Kirjutas:Püüan järgmises tekstis ilma roppusteta edasi öelda oma arvamuse.
Mingu nad kõigepealt ***** (meesterahva suguelundisse)! Mul oli just plaan osta üks sõiduk ja garaazi umbes viieks aastaks seisma panna. Põhjus selles, et raha, mis mul enda, üliõpilasest naise (õppinud kuus ja õpib neli-viis aastat veel) ja tema venna (sellest sügisest üliõpilane) ülalpidamisest üle jääb, pean ma investeerima oma majasse. Kui ma majale lähematel aastatel uut katust ja uksi-aknaid ette ei saa, siis on asi majaga kergelt öeldes ******(urogenitaalses väljundis). Kui ma jätan selle masina praegu ostmata, siis vast juba viie aasta pärast ei ole teda enam kuskilt leida või maksab ta $$$. Patiseis. EU võtab minusugustelt näljarottidelt viimasedki võimalused. Aitäh!
Täiesti nõus.\"Peab oma arvel oleva autoga igal aastal ülevaatusel käima.\"
?????????????? Võtan uunicu lahti pulkadeks taastamiseks, ülevaatus tulemas kokku ARKI TÜVile siis jälle molekulideks nu suk......i.Nõukogude ajal sai autot remonti vormistsda.Teh passi löödi pitsat ja oma asi kui kaua ta seal oli.Kui sõita tahtsid ülevaatusele ja siis tänavale.Tunduvalt lihtsam ja odavam kui arvelt maha jne. Eh Saite EUdBig Grin
agaa(kuulusin kaotajate poolele)
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Logu omamine muutub kalliks - Äripäev - Autor: elds - 19-03-2004, 05:19 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne