07-01-2016, 02:21 AM
(03-01-2016, 21:58 PM)Marko Kirjutas: Kaldun pigem Kristianot toetama kui Matukot, kümme sõrme on alati parem kui kaheksa või üheksaNii minu isa kui isaisa on mõlemad ühest käest sõrmelüli võrra lühemad. Ja siis mul on üks tore tädi, kellel puuduvad nimetissõrme ja kolmanda sõrme ots. Ja siis meil on üks sakslasest peretuttav, kellel ühel käel üldse sõrmi pole. Olen ohtudega kursis, härrased!
Tunnen isiklikult kahte inimest, kes narmendava kinda tõttu sõrme kaotanud.
Aga see pole see teema.
Ja siis ma tean veel üht Etsi..
(03-01-2016, 22:51 PM)mlsluik Kirjutas: Alternatiiv kaitsevahenditele on muidugi mõistus, selle puudumisel või vähese olemasolu korral tuleb kohe kindlasti kaitsevahendeid kasutada... ka voodis.Et olla asjas ikka kindel, peab villu elastiksidemesse mähkima, selle kinni teipima, preservatiivi otsa tõmbama ja kodus istuma.
Aga teemasse ka, ega ksf Donn vist ise hetkel siinmail roomikutega ringi ei liigu?
Loodan olla tagasi mõne aja pärast ja ATV-le esimesel võimalusel tule mootorisse saada. Tuled külla?
(04-01-2016, 01:13 AM)Janka Kirjutas: Mister donn on teatavasti rohelisel mandril ning sealt üldjuhul alla aasta teenistust keegi vabatahtlikult lahkuda pole tahtnud.Siin on töö hooajaline ja vahepealsel ajal pole muud peale reisimise midagi eriti teha kui just linnas kindlal palgal ei tööta.
...