09-02-2016, 01:30 AM
(08-02-2016, 20:54 PM)41Degree Kirjutas: Mõtsin, et tahaks sarnaselt mõnele eelnevale ka natuke midagi keerata. Nimelt on mõningane huvi narrekujulise pneumovõtme järgi. Selle eesmärk oleks hobikasutuses kiirendada poltide liikumist seal, kuhu suure "püssiga" vahele ei mahu, aga kus on mõnikord paras ikaldus ühe klõpsu kaupa narrega väntamine. Kiire koogel-moogel pani aga kukalt kratsima: mõnes foorumis kiidetud Ingersoll Rand massab 116 öirut, Tools24-st aga saab väliselt sarnase kujuga, kuid minu jaoks tundmatute saksa või poola nimedega junntüki nii neli korda odavamalt ehk kolme kümpsaga... Ma saan aru, et tuntud nimi võiks tõenäolisemalt tähendada viisakamat kvaliteedikontrolli, aga kas kellelgi päriselus on kokkupuuteid mõne sellise odava otsa junntükiga? Kas nende neli korda odavamatega kõlbab mõnd mutrit-polti ka käänata või on neil lihtsalt lööginuia kohta jube ergonoomiline käepide?
Olen kasutanud Biltemast ostetud riista paarkümmend aastat ja töötab siiani oli vist 10 aastat garantii tal,muid pole vajadust olnud soetada