12-02-2016, 20:59 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-02-2016, 21:01 PM ja muutjaks oli Basilio.)
(12-02-2016, 20:02 PM)maisalup Kirjutas: Kui ikkagi vähegi asjalik välja paistab ja jõudu vähemalt 1,5kw siis on täitsa tegija kodukasutusse.Alla 1,8kW vast ei tasu vaadata. Mul Õlimäkk on 1,6kW ja suuremal piinamisel on hing kinni. Reservi peab olema, härrased!
Mina ostaks omale http://www.aiakeskus.ee/review/product/l...tegory/37/
2,2kw on arvatavasti ülivinge nii peenikese ketiga.

Aga ülikitsa ketiga 2,2kW peaks lõikama nagu võid kui ka ülekanne kiire on. Tasub siiski enne uurida kas juppe saada on. Mina olen enne seokeste riistade soetamist käinud läbi remonditöökojast, võtnud meistril nööbist ja küsinud: "Räägi nüüd ausalt nagu kommunist kommunistile...!!!" Kui ütleb, et ei lagune eriti ja juppe on saada, siis lähen ja ostan. Kui naerab ja ütleb, et näe, riiul on mul neid täis, siis matan mõtte maha. Õlimäki kõrvale saigi Makita selle pärast soetatud, et Itaaliast juppide tellimine ajab vahel halliks. Sain Makitaga hulga tööd tehtud kuni teisele saele jupid tulid. Nüüd on Õlimäkk vanadusest põdur kodusaag, mida pruugin vaid uuema sae hoidmiseks. Mäkil ei saanudki õlipumpa enam korralikult tööle. Vahetasin õlipumba, voolikud ja takkapihta suure hammaka, mille külg toimib ekstsentrikuna, aga s*****i. Õli tuleb siis kui ise tahab. Paaki ja svammi olen korduvalt puhastanud, ei kasu midagi. Viskasin käega ja kallan vahel natuke plaadile õli peale kui jälle törtsukese pliidipuid saen. Mäkk on oma 15a vana ja hullult tuld saanud ka, mis temast ikka tahta.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.