(12-02-2016, 21:40 PM)honkomees Kirjutas: Hitachi elektrikas on samvõimsast Makitast ligi poole odavam, mark ju üldiselt tuntud aga kvaliteet?
Hitachi akutrell on kl üli kõva. Ca 5 aastat kõva valu saanud: kivi, paks metall, loomulikult puit ja kruvid. Tagumist otsa on komme ka haamrina kasutada

(Makita pole haamer)Vahest ajab suitsu välja aga töötab eeskujulikult. Sama väärikalt kasutan makita el. kettsaagi. Kuigi on 5 ketti, on kõik pidevalt nürid ja kes siis kiirel tööajal ketti teritab (ma ei tööta tunnipalgaga) Ajab ka pika vägistamise pealt tossu välja ja kisub kiiva, aga jällegi töötab eeskujulikult. Mõned korrad on katuselt alla ka kukkunud, rekord on 3-as korrus, kahjuks murupeale.Kolme meetri pealt jäi betooniga ka võitjaks. Eriti hea on lasta kui ketid teritusest tulnud

Ükspäev ostsin Makservi aku tikksae 49.- maksis ja olen meeldivalt üllatunud. Tehases laetud akut ei õnnestunud õhtuga tühjaks lasta, niiet tööaeg veel teadmata. Aga tundub, et nad on kõvasti arenenud.
Ps: Mul naabrimehel mingi kollane el. hiinakas. Esimest korda kui seda kuulsin jooksin välja vaatama, et millist kassi ta tapab