Teema on suletud

mis arvate?M401 5000kr

Ärge ostke asju, millega teil puudub emotsionaalne side! Kui on plaanis osta selline Mosse esmalt restaureerimiseks ja seejärel sõitmiseks või veel hullem - müümiseks, siis ei tasu küll vaeva näha. Sõiduomadused on all pool nulli ja müügihind ei tõuse niipea.
Kui aga juba kaugest noorusest kripeldab alateadvuses ihalus Alma Mosse vastu, kui tema kumerused tunduvad seksikad ja unenägudes kangastub pidevalt tolmune tee. Kui tagasilla undamine on teie jaoks suurim sümfoonia, siis on muidugi vaja alateadvus maha rahustada ja selline riistapuu endale soetada.
Vahur Kersnagi soetas endale vana Volga just selleks, et lapsepõlves Antslas tekkinud alateadvuse häiret leevendada. Nimelt olla üks Antsla mees ostnud helerohelise \"Põdraga\" Volga, see olnud aga unises paigas siiski nii suur emotsioon, mille all Antsla rahvas siiani vaevleb.
Siit loo moraal - kui sõidukiga kaasneb sügav emotsionaalne side, siis ei loe aeg ega raha miskitki. Ise olen suutnud jääda endale emotsionaalselt oluliste brandide juurde, kuigi võimalusi ja juhuseid kola kokku kahmata on olnud piisavalt. Siiralt imetlen siinse foorumi punnvõrri ja muid nö imelikke mehi, kes ei ihale ainult ilusama, vanema ja kallima poole vaid on jäänud igati kindlaks oma asjale. Huvipärast arvutasin hiljaaegu kokku oma hobi peale kulunud otsese raha ja lisandunud isiklikud töötunnid oma praeguse tunnitöö hinnaga, summaks sain üle miljoni krooni. St kui mul poleks praegust hobi, oleksin ma alateadvuse häiretega miljonär. Õnneks ei ole!
Seega, edu 401 taastamisel või eneses selguse leidmisel!

Tõnu Piibur
5116265
Teema on suletud

Sõnumeid selles teemas
mis arvate?M401 5000kr - Autor: tamar99 - 24-03-2004, 01:24 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne