04-03-2016, 14:25 PM
On kellelgi kogemust tänapäevaste hiinakate kolvirõngaste ja klappidega? Kas ja kust mõõdu järgi midagi saab? Tegemist tavalise v2 3hj 50l paagiga otseveoga täristajaga, mis väljund viimasel ajal suht õline ja survet taob ka aeglasemalt üles. Enne lahti kakkumist võiks mingi selgus olla, kas sel üldse mingi käegakatsutav tulemus uute juppide nöol olla saab. "Esindaja" ühe tuntud S tähega algava tööriistapoe näol viilib ja tahab, et ma varuosade tootekoodid hooldusesse ise edastaks. Puudub veel täielik selgus, miks nad arvavad, et kui nad maaletooja ja esindajana ei oska/viitsi jooniseid ja tootekoode otsida, siis miks mul peaks olema neid kusagilt lihtsam leida 
Edaspidi käin igatahes tööriistapoe kompressoritest kaarega mööda, sest kui nüüd tegelikult kompressori ehitust uurima hakkasin, siis tundub selline koolemine suht paratamatu neil kõigil. Sisseimetava õhu filtreerimine on pehmelt öeldes puudulik, õli kogus on olematu(seda ma olen ikka üligaralt vahetanud, sest see muutub ca nädalaga suht vesiseks ja mustaks läbuks) ja uuena ilus tootlikkus tuleb kiirest pöördest otse mootori otsas.

Edaspidi käin igatahes tööriistapoe kompressoritest kaarega mööda, sest kui nüüd tegelikult kompressori ehitust uurima hakkasin, siis tundub selline koolemine suht paratamatu neil kõigil. Sisseimetava õhu filtreerimine on pehmelt öeldes puudulik, õli kogus on olematu(seda ma olen ikka üligaralt vahetanud, sest see muutub ca nädalaga suht vesiseks ja mustaks läbuks) ja uuena ilus tootlikkus tuleb kiirest pöördest otse mootori otsas.