24-03-2016, 15:22 PM
(24-03-2016, 13:42 PM)Provoker23 Kirjutas: Pole plaaniski ühtki veetoru keevitama hakata. Selle jaoks on teised mehed teiste riistadega. Kui mul aiapostidele kõrvu vaja külge suristada või lapsele elektrilise sõiduki raam kergmaterjalist teha, siis selleks ma loodan, et on masinat küll ja veel. Rääkimata siis mõnest summutitäpivajadusest vms. Tootmiseks on ikka omad riistad nagu ka vastutusrikaste tööde jaoks nagu veetoru parandus vms.
Ma paneks kohe laigi

Ise olen jõudnud sinnani, et traadikeevitusele ei näegi vajadust ja peale TIGimise katsetamist (tippmasin, seesinane Sõber-Festooli fänn soetas) ja plasmaga lõikamist on suund suhteliselt selge: kallis küll aga kombimasin. Siis, kui on näha, et läheb suuremaks tegemiseks roostevaba ja alumiiniumiga ehk veesõidukiehituseks.
Inverter ootab aga poes siiani samal põhjusel: sadakond ruublikut siia-sinna on mistahes suurema ette võetava töö puhul "kukepea". Kuna ma pole VEEL vana piirdeaeda lõkkesse viinud... aga kui tuleb aiategu ette, siis möödaminnes tuleb lisaks Bermetist rauale ja kusagilt puidule lihtsalt ka see kaasa osta. Ma lihtsalt lisan aiaehituse eelarvele näiteks 120 raha.