02-05-2016, 13:05 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-05-2016, 13:08 PM ja muutjaks oli Talupoeg taluja.)
No jah,kust mätta otsast vaadata. Aga seda,et ma peaksin oma Ford TT tagapidurid õli peale ümber tegema..... huiat ma teen...
Musta nr. masin peab olema ikka nii nagu tehasest välja tuli. Iseasi kui komisjon otsustab nii,et poisid,tehke kõik õliseks ja oma vardad pange seinapeale.... muuseumisse... Pealegi on minu veokal põhi pidur ikka ka ja see lausa õli sees,mootori sisemuses... Eks vaielge,mul ka õlipidur.....
Tagapidurid rohkem nagu hoopis abiks.... seismisel ja pidurdamisel...
Aga ikkagi olen kuulnud nii,et tehasest pole 67 välja tulnud õlipiduritega.
Selle liiklusohutuse kohapealt ei hakka Sinuga vaidlema... aga lohuta sellega ennast,et kõik need käulad mis trossidega- varrastega on,liiguvad ikka maru aeglaselt. Minu Ford läheb allatuulega 45 km. h. ära aga sõidumõnu tekib alles 30-ga sõites. Sellise kiiruse juures ei pea isegi autol kumme all olema...

Aga ikkagi olen kuulnud nii,et tehasest pole 67 välja tulnud õlipiduritega.
Selle liiklusohutuse kohapealt ei hakka Sinuga vaidlema... aga lohuta sellega ennast,et kõik need käulad mis trossidega- varrastega on,liiguvad ikka maru aeglaselt. Minu Ford läheb allatuulega 45 km. h. ära aga sõidumõnu tekib alles 30-ga sõites. Sellise kiiruse juures ei pea isegi autol kumme all olema...