25-05-2016, 20:12 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-05-2016, 20:15 PM ja muutjaks oli Feeliks_Jalgraud.)
(25-05-2016, 19:25 PM)Gravity Kirjutas: Ma ise küll suurem asi veinimeister pole. Pigem ikka jooja . Kuid kas on mingit lihtsat meetodit kuidas näiteks koduveini puhul kindlaks teha mitu % märjuke on?
"veinitermomeetreid" on päris paljudes kohtades saadaval (tartus ntx "1001asja" putkas, -maaturul. 7- jeeni vist maksis viimati)
klaasist kääritusnõud on küllalt defka kaup (just need õiged, õhukese seinaga) ja nendega on tülikas majandada.... -kui ise juba oma produkti oled degusteerinud... -on küllalt kerge neid ära lõhkuda.... -pärast on koer purjus ja naine vihane
kanister võtaks ka vähem ruumi, -kui suurem sats teha...
hapnikukindlust ma ei pelgaks.... aga "perselõhkujat" ka ei tahaks valmistada (muidu tuleb läbi tule ja vee ajada )