30-05-2016, 13:42 PM
Olen aastaid koduveini teinud ning pole vaja muid kulutusi peale suhkru teha. Hea veini saab MINIMAALSELT ühe aastaga - peale mulksumise lõppu tahab vein jahedas kinniselt seista paar kuud. Peale seda villin väiksematesse klaaspudelitesse ning seisab veel 3-4 kuud keldris ning siis on ta hea - enne seda on nn.toores peedi maitse alles. Ning siis on ka alati vein kristallselge.
Teemasse ka: väi mingiaasta 4 liitrit mahla "üle" ning prooviks panin mulksuma 2L plastpudelitesse ning välja tuli täitsa normaalne vein. Polnud mitte mingisugust kõrvalmaitset.
Ats.
Teemasse ka: väi mingiaasta 4 liitrit mahla "üle" ning prooviks panin mulksuma 2L plastpudelitesse ning välja tuli täitsa normaalne vein. Polnud mitte mingisugust kõrvalmaitset.
Ats.