31-05-2016, 12:06 PM
2 aastat olen niitnud sellise niidukiga: EFGC-220. Eelmine aasta oli vist rohu kasv väga hea ja Jaanipäeva paikku niites oli ristiku niitmisega tõsiseid raskusi, st ei jõua massi läbi trumli hekseldada, kuigi liigun esimese või teise käiguga. Et üldse ristikusse rammida, tuli sisuliselt põhjagaasiga asjale läheneda. Niidukile ette nähtud 540rpm. Lihtsalt mõte, aga kas ei oleks variant panna Russile kõrgemad jõuvõtuvõlli pöörded, siis ei peaks päris täisgaasiga ristikusse rammima. Või on need kõrgemad pöörded nii kiired, et lammutavad niiduki ära?
Millistel mootori pööretel Russ need 510 pööret jõuvõtuvõllile üldse välja annab? Minu Russ on ka selline MTZ-50 ja 80 hübriid, sündinud kunagi Talleksi kapitaalis, kes teab mitmest traktorist. Neil (50 ja 80) ikka jvv pööred samad?
Loomulikult oleks variant niita 2 korda...
Ristiku hekseldamisega on ühesõnaga tõsine mure....
Millistel mootori pööretel Russ need 510 pööret jõuvõtuvõllile üldse välja annab? Minu Russ on ka selline MTZ-50 ja 80 hübriid, sündinud kunagi Talleksi kapitaalis, kes teab mitmest traktorist. Neil (50 ja 80) ikka jvv pööred samad?
Loomulikult oleks variant niita 2 korda...
Ristiku hekseldamisega on ühesõnaga tõsine mure....
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170