24-07-2016, 22:08 PM
(23-07-2016, 23:01 PM)kram123 Kirjutas: "Taastamisgurud" ei taha tavaliselt maksta ühegi ka hea projekti eest üle 30 €.Ma ei näe Eestis üldlevinud 30-ndate aastate ratastes mingit ajaloolist väärtust kui need ei ole minu vanaisa ,vanaema rattad.Vähegi väärtuslikud Eestist pärit rattad on juba ammu "gurude " pööningutel!Edu korilastele!1930. aastatel oli Eestis 3-6 suuremat jalgrattatööstust ning kümneid väikeseid. Kui "suured" tegid palju detaile ise, siis väikesed kas panid rattaid imporditud detailidest kokku või tehti siis vaid osa töid ise (nt joodeti valmisdetailidest raame kokku jms).
Kui tegeleda jalgrattaga Eesti rahvusliku ajaloo vaates (mille meie oleme oma muuseumiga missiooniks võtnud), oleks ülesanne saada:
a) aimu kõikidest tööstustest - mida, millistest tükkidest nad kokku panid ja mida nad ise tegid;
b) saada kätte suuremate, keskmiste ja miks mitte (kui võimalik) ka väikeste tööstuste toodangut ja selle jäänuseid.
Kui 1930. aastate rattajäänus klassifitseerub selle alla, et see pole valmiskujul siia sisse toodud, vaid on siin mingilgi määral ise ehitatud või kokku pandud, siis on sellel asjal kindlasti olulist väärtust Eesti rahvusliku tehnikaajaloo jaoks. Kui mitte taastamiseks, siis vähemalt uurimiseks ja dokumenteerimiseks (vt punkt a) ). Aga kui teavet koguneb, siis osad miks mitte ka taastamiseks. Niikuinii olid väiksemad detailid tal imporditud ja kui teaks, millised tal olid, leiaks ladudest sarnased detailid (olen selleks ligi 35 aastat doonoreid kogunud).
Oleme oma muuseumiga selle muuhulgas ka missiooniks võtnud, aga mitte hetkemissiooniks, vaid kaugemaks - esialgu püüame saada oma ruumid, materiaal-tehnilise baasi ja turunduse käima, küll siis tulevastel aastakümnenditel, kui sisseseade olemas ja muuseumi müük käima jooksnud, jõuab restaureerida, et põhimudelid võimalikult täiuslikult muuseumis saaks eksponeeritud. Uurida tuleb aga muidugi kohe ja nüüd. Ja ka huvitavamaid Eestiga seotud asju koguda - nt kui ma jõuan muuseumiga 2020.-40. aastatel nende komplekteerimiseni või restaureerimiseni, ei pruugi enam jäänuseid ega ka teavet olla saadaval.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel