26-07-2016, 23:36 PM
nõnnamoodu. sain siis oma litaka ka kätte.
juuni keskel sai riigimetall ark-is kenasti minu nimele vormistet.
ark-is kindlustusest juttu ei tehtud ja omal ka see sunnivärk meelde ei tulnud.
mõte oli nagu alati, et teen kindlustuse siis kui teedele sõitma plaanin minna.
täna sain üleaedse käest tähtkirja teate. no viiskend versta sõitu ja kiri käes.
lkf kirjutas, et kuna ma polnd ise teind, siis tehti vägisi kuuks ajaks.
võtsin kätte ja helistasin.
sain kirja saatnud neiu kenasti toru otsa ja vestlesime.
selgub, et kindlustuse oleksin pidanud tegema kolme päeva jooksul peale registreerimist.
nad olla mulle kirja ka saatnud. posti saamine on mul väga juhuslik ja küllap siis läks saadetis
kuskile mujale. aga see mu isiklik probla ja siia teemasse ei puutu.
emaile nad ei saada, kuna rahvastikuregistris polevat seukseid andmeid.
see, et riik mulle eesti.ee aadressile saadab, ei pidavat miskit tähendama.
no tont temaga. a põhi point on see, et täna saadud arve on esitatud takkajärgi "teenuse" eest.
saaks siis vähemalt kalli hinnaga kuu aega kindlustustki, aga ei. arve koostamise hetkel on "kindlustuskaitse" juba lõppenud.
ja selle arvega on nüüd kõik klaar. aasta jooksul keegi rohkem ei tüüta.
maakeelne kokkuvõte on siis selline, et "teenus" on ikka lollidelt raha kätte saamiseks. kui tahetaks reaalselt kindlustust müüa, siis loomulikult võiks kohe ark-is vastava info edastada. kasvõi suuliselt.
või siis rahvastikuregistri meiliaadressile kasvõi automaatteavituse saata. no lõppeks võiksid kasvõi helistada. numbrit teavad küll.
aga kuna tegelikult inimest kätte saada ei soovita, siis ongi tegu lollidelt raha ää võtmise "teenusega".
ilmselt on "seadusandja" arvestanud, et väänatud litakas on enam-vähem selline, mille loll veel suudab ää maksta. nüüd antakse aasta hingamisaega (ja unustamisaega mõistagi ka) ja siis väänatakse järgmine.
lugupeetud moderaator võib nüüd postituse jälle kui sisutühja ja teemasse mitte puutuva kustutada.
ega see asja ei muuda. sundkindlustuse sisteem on raha teenimiseks tehtud.
kogu muu jutt on paljas sõnavaht.
juuni keskel sai riigimetall ark-is kenasti minu nimele vormistet.
ark-is kindlustusest juttu ei tehtud ja omal ka see sunnivärk meelde ei tulnud.
mõte oli nagu alati, et teen kindlustuse siis kui teedele sõitma plaanin minna.
täna sain üleaedse käest tähtkirja teate. no viiskend versta sõitu ja kiri käes.
lkf kirjutas, et kuna ma polnd ise teind, siis tehti vägisi kuuks ajaks.
võtsin kätte ja helistasin.
sain kirja saatnud neiu kenasti toru otsa ja vestlesime.
selgub, et kindlustuse oleksin pidanud tegema kolme päeva jooksul peale registreerimist.
nad olla mulle kirja ka saatnud. posti saamine on mul väga juhuslik ja küllap siis läks saadetis
kuskile mujale. aga see mu isiklik probla ja siia teemasse ei puutu.
emaile nad ei saada, kuna rahvastikuregistris polevat seukseid andmeid.
see, et riik mulle eesti.ee aadressile saadab, ei pidavat miskit tähendama.
no tont temaga. a põhi point on see, et täna saadud arve on esitatud takkajärgi "teenuse" eest.
saaks siis vähemalt kalli hinnaga kuu aega kindlustustki, aga ei. arve koostamise hetkel on "kindlustuskaitse" juba lõppenud.
ja selle arvega on nüüd kõik klaar. aasta jooksul keegi rohkem ei tüüta.
maakeelne kokkuvõte on siis selline, et "teenus" on ikka lollidelt raha kätte saamiseks. kui tahetaks reaalselt kindlustust müüa, siis loomulikult võiks kohe ark-is vastava info edastada. kasvõi suuliselt.
või siis rahvastikuregistri meiliaadressile kasvõi automaatteavituse saata. no lõppeks võiksid kasvõi helistada. numbrit teavad küll.
aga kuna tegelikult inimest kätte saada ei soovita, siis ongi tegu lollidelt raha ää võtmise "teenusega".
ilmselt on "seadusandja" arvestanud, et väänatud litakas on enam-vähem selline, mille loll veel suudab ää maksta. nüüd antakse aasta hingamisaega (ja unustamisaega mõistagi ka) ja siis väänatakse järgmine.
lugupeetud moderaator võib nüüd postituse jälle kui sisutühja ja teemasse mitte puutuva kustutada.
ega see asja ei muuda. sundkindlustuse sisteem on raha teenimiseks tehtud.
kogu muu jutt on paljas sõnavaht.