14-08-2016, 16:46 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-08-2016, 16:46 PM ja muutjaks oli PlyVal64.)
(14-08-2016, 14:49 PM)Walter Kirjutas: Probleem pole mitte selles et õuntes olev happeline mahl purusti detaile hakkaks söövitama vaid õunamahl omandab kõrvalmaitse (mis on täiesti tuvastatav kui seda aastaid teinud oled), mis on tingitud happe toimest purustaja mitteroostevabadele detailidele, eriti kui mahla tegemine kestab pikalt ning masinat vahepeal ei puhastata. Samuti annavad mõrkja kõrvalmaitse tsentrifugaalpressidega tehtud mahla puhul pressi sattunud seemned, mis seal purustatakse ning mistõttu eelnev õunasüdamike eemaldamine on tingimata vajalik.
See on teoorias kindlasti nii


Seemned võivad isegi midagi määrata, kui need tõesti õliseemnete kombel kuivaks pressida....