16-08-2016, 13:18 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-08-2016, 13:22 PM ja muutjaks oli 13piisab.)
Seda minagi, et insener on lähenenud puhttehnilisele küsimusele kenasti 
(mingis olukorras võib sest isegi abi olla, aga eks ta toetab pigem kastivahetusi
).
Saabil on tarbimise vaatevinklist liialdusi veel - topelt-massijuhtmed, seibidega rattapoldid, topelt päikesesirmid. Asjad, mida inimene ei osta, mis on aga kulu. Eks liigne insenerile sõna andmine selle putka pankrotti viis - tänapäeval ostetakse ju funktsionaalsust ja hinda
...aga mulle tundub, et ma saan lihtsalt panna ok-le kastile (B01) teise kasti (B08) korpuse ärakäiva poole ja ongi mulle sobiva kerekinnitusega ok kast olemas

(mingis olukorras võib sest isegi abi olla, aga eks ta toetab pigem kastivahetusi
).Saabil on tarbimise vaatevinklist liialdusi veel - topelt-massijuhtmed, seibidega rattapoldid, topelt päikesesirmid. Asjad, mida inimene ei osta, mis on aga kulu. Eks liigne insenerile sõna andmine selle putka pankrotti viis - tänapäeval ostetakse ju funktsionaalsust ja hinda

...aga mulle tundub, et ma saan lihtsalt panna ok-le kastile (B01) teise kasti (B08) korpuse ärakäiva poole ja ongi mulle sobiva kerekinnitusega ok kast olemas
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"