16-08-2016, 16:52 PM
(16-08-2016, 01:34 AM)DevilDeVille Kirjutas:(15-08-2016, 23:25 PM)olevtoom Kirjutas: Kas on võetud mingeid meetmeid hoidmaks läbi linna sõitvat kolonni koos?
Kui just terve Maarjamaa politseiautusid korraga töösse ei rakenda, siis on see puhttehniliselt tiba utopistlik lootus
Isegi sellest pole kasu!!! Juba palju aastaid tagasi, kui Mustpead tulid esimest korda siia oma ralliga, siis püüdsime neid tuua Viljandi maanteelt Raekoja platsile politseiautode eskordi saatel... ja ikka lagunes seegi lühike kolonn ära! Eestis töötab idiootide kallal VAID toores jõud automaaturite, veoauto/tanki ja/või "rusikaga-molli" näol. See viimane lahendus toimis, õnneks ilma "lõppviimistluseta", 2000 aasta Sajandisõidul Tallinnas.
Politsei punane vilkur ja muud ilmselged sõitmist keelavad tegevused ei tähenda loll-eestlase jaoks autoroolis midagi! Ma olen ka kaks korda olnud juhtautoks Tallinnast Haapsalusse USA-raua kolonnil (Valiandi ja Mk.VI Lincsiga) ja mul oma selge oma nägemus "keskmisest eestlasest liisingpanni roolis" olemas.