02-09-2016, 15:46 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-09-2016, 15:54 PM ja muutjaks oli 13piisab.)
Maanteeamet on ca aasta tagasi teinud juhendi "Juhi vaatevälja ja tuuleklaasi seisundi hindamine". Ma ei suuda seda netist leida - kust seda kaeda saaks?
taust on kolmeharuline <20mm diameetriga kivitäke rooli ja tahavaatepeegli vahelises tasapinnas ca 10cm tahavaatepeeglist allpool: ilmselt ei ole see TÜVle ok? Telefonis mulle ühest ülevaatuspunktist nii öeldi, aga...
(kojamehe tööpiirkonnas olevast "takistusest" pole mõtet rääkida - las see ebatäpne ja subjektiivne seaduse-definitsioon jääda
)
taust on kolmeharuline <20mm diameetriga kivitäke rooli ja tahavaatepeegli vahelises tasapinnas ca 10cm tahavaatepeeglist allpool: ilmselt ei ole see TÜVle ok? Telefonis mulle ühest ülevaatuspunktist nii öeldi, aga...

(kojamehe tööpiirkonnas olevast "takistusest" pole mõtet rääkida - las see ebatäpne ja subjektiivne seaduse-definitsioon jääda

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"