04-04-2004, 21:55 PM
-3rc- Kirjutas:keegi vist oma 50 läbi kesklinna ei rända...paljud ju nn. alla lubatud...rollerid kindlasti ei tule ainult vene ja lääne mopid...ja kes ütles et külma võitu on...pähh jummala vale lugu...minu meelest ikka soe.ei ma ei räägi et minu kodu juures et mul lihtsam tulla vaid yldse see kogu raba on siin lihtsalt lahe koht. hehe 17 või 18 aprill vict isegi sobiks śest mul 20 synnipäev...kuidas oleks 17 või 18 aprill... see siis üle-järgmine nädalavahetus...mul selleks ajaks kips ka maas...
to snowdog: sa ei saa valida platsi oma kodukoha järgi ala see mulle kodu lähedal mul hea tulla...mõni tuleb ju piritalt
kohaks võiks olla mõni avar plats, mitte väga avalik...mul ei tule nagu mingit platsi ka kuskil kesklinna ääre peal...sinna oleks ju enamvähem võrdne tulla va. väljapool tallinnat... kuigi võibolla on tõesti natuke lihtsam kuhugile kesklinnast nõmme poole see place valida...
PS! snowdog võta minu palun ühendust...kas siis meili või msni kaudu...
. aga siis tuleb kuskil kokku määrata see koht kus koguneda saaks. aga pakkuge platse kuhu minna siis!!!. siis teeme siia yhe listi kah et siis mis asjad kohale võivad tulla.+ kohale võib tulla 50ccm
stella
delta
zid
mini
riga mudeleid
kes ei tia mis asi tal on siis vaadaku www.hot.ee/motokuur sealt saab veitsa inffi
lisage siis veel siia mis võivad tulla ise panin peamised
kohale mitte ilmuda rolleritel ega yle 50 ccm mootorratastel!!!