Chrysler Sunbeam 1975

(08-09-2016, 08:17 AM)miniest Kirjutas:  Önnitleme uue auto puhul.
Ega küll küllale liiga tee. Minu teada olevatel andmetel, oli enne sinu viimast masinat u.70% siinsetest Sunbeamidest soomest pärit.  
Aga sellessuhtes pead ei anna, olen näinud ka aastaid tagasi pilti rootsi numbridega isendist, mis (Tallinnas) seisis koos teiste masinadega puu all.

Varsti pead mötlema ka hooldusauto hankimisele, kui veel möne Sunbeami kodu vead. Big Grin
N:
[Pilt: 3708271840_18417b5c75_z.jpg]
Ja talveralli jaoks tood midagi sellist omale garaaži. Big Grin
N:
[Pilt: 17781-lotus-talbot-sunbeam.jpeg]

Mine hullu tea. No need isendid piltidel on Inglismaal liikumas. 
Universaalkere on üsna haruldane, meile vist ei jõudnudki. Vähemalt ei mäleta. Tõsi ta on, et Soomest koos teiste lugematute autodega ka mõned Sunbeamid meile sattusid. Minu oranž on seda teed tulnud. Väga keeruline on ennustada, kui palju neid hetkel veel alles on kuna maanteeameti statistika ei kajasta arvelt maas olevaid sõidukeid. Kui kollast Sauel ette näitamas käisin, siis küsisin, kas saaks teada kuid ameti töötaja ütles, et ta ei saa niisama andmebaasides surfata.
Ja piltidest veel  - sellised veljed on võimalik täna saada Soomest - vannetukku.fi, kui kedagi huvitab.
Mis veel mõne Sunbeami koju tarimisse puutub, siis kusagil garaažis seisab sinine 137ABU numbrimärki kandev masin.
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne