12-09-2016, 23:15 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-09-2016, 23:16 PM ja muutjaks oli T00M4S.)
(12-09-2016, 20:37 PM)iceman Kirjutas: kui sul on manuaalne olemas , milles probleem ? kuidas see automaattoores parem oleks , lihtsalt üks lisatripper juures . eelistada võiks ikka käega juhtimist ja peaga mõtlemist .
Köik korralikud ehk kallimad karburaatorid on automaadiga, odavad hiinakad ehk viieteist ringis on manuaaliga, aga töötavad siibriga, mida ma ei sooviks. Lugesin netist selle kohta, see pidi hoopis CDI alla ühedatuna sädet kontrollima, et oleks effektiivsem, aga välismaa vennad omakorda räägivad, et selline asi on möttetu ja suurt vahet sellel ei näe, kui see ühendatud on vöi ühendamata. Palju see elektrooniline jublakas seal ikka kontrollib, kui karburaatori ülesanne on suuremjaolt ikka mehaaniline.
Preaguse karburaatoriga ei tööta asi põhimötteliselt enam üldse - külmast peast aitab rallida, aga kahe-kolme minutiga hakkab kohe pooma, et tuleb tühikäigul mööda karjamaad tagasi söita, ehk mis ma sellest ikka piinan nii, pigem millegi muu kallal vahepeal nokitseda kui jupid hiinast poole kuu pärast saabuvad.
Kokku läheb siis terve kupatus tellituna maksma veidi üle 60€ (karburaator, õhufilter ja silindri-karburaatori vahejupp).
(12-09-2016, 21:27 PM)Buzzet Kirjutas: See automaat toores töötab üldjuhul selle nn. termomähise põhimõttel. Ehk lühidalt juhtmed ühendamata kujul on karburaator koguaeg külmkäivitusasendis. Aga seejärel, kui toores ühendada massina elektrisüsteemi (pirni ühendamis meetodil) hakkab toores vaikselt sulguma ja sellega ka küttesegu lahjemaks muutma
Ehk siis erilist vahet pole, kui mul see ühendamata jääb järelikult. Rohkem sellise ökonoomsema söidu jaoks möeldud?