02-10-2016, 20:28 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-10-2016, 20:30 PM ja muutjaks oli kass.)
Luike ja eriti muidu linnukesi ma murran lihtsalt käigu pealt! Aga siin teemas ma palun veidi aega rahunemiseks, arvan, et ka lgp. lõimevaderile on see kasulik ajaressurs reageerimiseks, et olla valmis vajutama nupukesele - kustutan. Aga homme, kui vb olen veidi tastunud, siis katsun mõne asjalikuma humoorikama seiga ka siia postitada. Üldiselt - suhteliselt mõttetu päev (restauraatorite oma) kassi vaatevinklist, samas nalja sain tublisti rohkem kui 2.- € eest, st umbes 6.47- € väärtuses!
Ja olge siis valmis, lgp! ksf! lõimevader ja teised tublid ksf!-d, kelle nimesid ei hakka siin kohal esile tõstma.
Lgp. ksf! Icemanile otseülekanne Türi-Paide kepijooksu finišist ka tulemas!
Tervitused ka Pärnu kollegidele, kel sügav lugemispuudulikus, ootsime Teid ka täna Dürile TKW osade järele tulema, kurikad jms olid juba valmis, aga kahjuks lõppes kütus enne, kui kütmiseks läks!
Aga muidu kindlasti parim üritus, kus 2.- € eest nii palju nalja sai!
Lisaks veel ksf! Näkisepa sünnipäeva tähistamine, mis tegelikult minu jaoks selle ürituse käima tõmbas! Veelkord - palju jõudu sünnipäevaks, ja muidu ka , Peeter, oled väga tubli ja tore mees!
Ja olge siis valmis, lgp! ksf! lõimevader ja teised tublid ksf!-d, kelle nimesid ei hakka siin kohal esile tõstma.
Lgp. ksf! Icemanile otseülekanne Türi-Paide kepijooksu finišist ka tulemas!
Tervitused ka Pärnu kollegidele, kel sügav lugemispuudulikus, ootsime Teid ka täna Dürile TKW osade järele tulema, kurikad jms olid juba valmis, aga kahjuks lõppes kütus enne, kui kütmiseks läks!

Aga muidu kindlasti parim üritus, kus 2.- € eest nii palju nalja sai!