07-04-2004, 15:18 PM
Mina jälle olen lugenud meile kõigile tuntud shokolaaditoodete kompanii MARS omanikust ja ühtlasi multimiljonärist Henry Mars, kes vaatamata oma kõrgele eale tuleb igal hommikul ikka kella kuueks tehasesse, koos tavaliste liinitöölistega ja ta sõidab endiselt väga heas korras oleva punase MB-ga, vla. 1976. Talle on see töövahend, ümberkaudsetele aga nähtavasti esindusauto.
Telerist olen maasturiga näinud liikumas Gruusia riigipead Shakashvilit, milleks on tal Toyota Landcruiser 100 ja teda saatvad ustavad suguharupealikud liiguvad loomulikult Gaz 31102-ga.
Aga Ev-s on ju inimeste arusaamad ja mentaliteet niivõrd \"pea peal\", et üldistusi on suht võimatu teha. Mulle tundub, et mõnele riigikogu liikmele on Nissan Patrol ka esindusauto. Ta ju esindab, hm, meid kõiki selle autoga........
Lugupidamisega
Sm. Tasku
(ise kuulub T.Piiburi kommentaari viimasesse lausesse)
Telerist olen maasturiga näinud liikumas Gruusia riigipead Shakashvilit, milleks on tal Toyota Landcruiser 100 ja teda saatvad ustavad suguharupealikud liiguvad loomulikult Gaz 31102-ga.
Aga Ev-s on ju inimeste arusaamad ja mentaliteet niivõrd \"pea peal\", et üldistusi on suht võimatu teha. Mulle tundub, et mõnele riigikogu liikmele on Nissan Patrol ka esindusauto. Ta ju esindab, hm, meid kõiki selle autoga........
Lugupidamisega
Sm. Tasku
(ise kuulub T.Piiburi kommentaari viimasesse lausesse)