21-10-2016, 00:51 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-10-2016, 00:54 AM ja muutjaks oli spitfire.)
Ühinen arvamusega, et 968A on seebikarpidest kõige mõistlikuma välimusega; M kannatab feisslifti tagajärgede all. Võib-olla olen ma noores eas tema kujundusega ära harjunud, aga mulle tundub ta Volvo 343-ga võrreldes suisa kena. Lõppude lõpuks on ta maha viksitud NSU 1200-lt, mis omakorda on maha viksitud Chevrolet Corvairilt, nii et sugupuud häbeneda pole vaja. DAF (mis omanikuvahetuse järel Volvoks nimetati) ei saa kuskilt maha viksitud olla
.
Mõtled ilmselt NSU Prinz 4-ja, mis on enam-vähem üks ühele seebikarbiga. Huvitav on seejuures, et selle disainis sama vend (või siis vähemalt osales) kes joonistas Volvo P1800. Svensson Pelle Petterson. Wikipeedia seda ei maini, aga ta on ise seda mingis intervjus maininud. Seda kuulsat Ikea tugitooli joont mina sealt ei leia. Selle auto (NSU) disaini oli rohkem mõjutanud tehase etteantud parameetrid kui kunstniku lennukas joon paberil.
![[Pilt: tongue.gif]](http://forum.automoto.ee/images/smilies/tongue.gif)
Mõtled ilmselt NSU Prinz 4-ja, mis on enam-vähem üks ühele seebikarbiga. Huvitav on seejuures, et selle disainis sama vend (või siis vähemalt osales) kes joonistas Volvo P1800. Svensson Pelle Petterson. Wikipeedia seda ei maini, aga ta on ise seda mingis intervjus maininud. Seda kuulsat Ikea tugitooli joont mina sealt ei leia. Selle auto (NSU) disaini oli rohkem mõjutanud tehase etteantud parameetrid kui kunstniku lennukas joon paberil.