27-10-2016, 09:04 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-10-2016, 09:14 AM ja muutjaks oli stihl.)
(26-10-2016, 17:07 PM)samodelkin Kirjutas: Tõenäoliselt ma väga ei eksi, kui arvan, et varsti tuleb meil kõigil see kahjum kinni maksta...
http://majandus24.postimees.ee/3886809/l...1461163607
Millal me võiksime kuulda uutest tariifidest? Uuest aastast?
Ainult LKF teenis kahjumi, muud kindlustusandjad jäid kõik priskesse kasumisse.
Piirsalu: „Kahjumi põhjus on eelkõige Eestis toimunud liikluskindlustusjuhtumite koguarvu ja keskmise kahjuhüvitise summa kasvamine, sealhulgas ka kindlustusandjate kulud."
.........
LKF kulutab oma raha:
- hüvitab kindlustamata ja tundmatuks jäänud sõidukite tekitatud liikluskahju;
- haldab liikluskindlustuse registrit;
- täidab hüvitusorgani ja teabekeskuse ülesandeid;
- on piirikindlustuse kindlustusandja;
- on rohelise kaardi büroo Eestis;
- korraldab kahjuennetust;
- korraldab kindlustusvaidluste lahendamist;
- haldab Eestis normeerimistarkvara CABAS kasutamise litsentse.
Kusjuures, kui liikluskindlustuseta sõidukiga põhjustatakse kahju, nõutakse väljamakstud hüvitis kindlustuseta sõiduki omanikult või juhilt tagasi,“ selgitas LKF-i esindaja.
Ehk siis see ei saa kahjumi allikas olla.
Järelikud muud kulud.
Suvest mäletan mingit peatoekampaaniat, kus miski tsikk seletas Hommiku TV-s, et peatugi peab olema „peast kõrgemal või vähemalt sellega ühel tasemel ning peatugi asetsema peale võimalikult lähedal.
Tõenäoliselt kampaaniast, mis läks maksma miljon eurot, sain teada, et sellist autot pole olemaski, mille peatugi minu kasvule sobiks...

Ahah.
Welkome to Estonia.
Veel üks "kuum uudis" sellest suvest lkf-i FB lehelt:
"Selleks, et kliendid ei peaks soodsaima pakkumise leidmiseks läbi käima kõigi kindlustusandjate kodulehti, on Liikluskindlustuse Fond (LKF) välja arendanud liikluskindlustuse kalkulaatori, mille kaudu on võimalik võrrelda kindlustusseltside veebikanalite hindu. Liikluskindlustuse kalkulaatori leiab LKF veebiaadressilt https://hermes.lkf.ee/. Kalkulaator näitab enamuse kindlustusandjate liikluskindlustuse hindu otse kindlustusseltsi kodulehelt ostes."
Tublid! Palju see "arendamine" teile maksma läks?
Kindlustusmaakler, kelle kunde ma olen juba 15a, kasutas samasugust "arendust" juba 15a tagasi.
Alul ilmselt arvutasid käsitsi, exeliga ..