28-10-2016, 16:28 PM
(28-10-2016, 16:07 PM)stihl Kirjutas: Ei saa olla ühe poole gabariidi all veel lisaks armatuuri valgus, see auto pole ju niiii aastast kilp ja mõõk.
Muretse omale parem fuseboxi skeem, neid peaks netis olema nagu muda.
(kui auto küljes säilinud pole)
Ja siis hakkad ükshaaval, kaitsme asemele tavalist 12v 10-21W pirni ühendama; seal, kus tõenäoliselt lühis on, hakkab pirn heledalt põlema ja kus lühist pole, siis hõõgub koos tarbija(te)ga poole jõuga.
Armatuuri valgusel on reostaat ka vahel? Selle saab ju maha keerata, et ei segaks.
Tulede skeem on ilmselt googlist samuti leitav "toyota carina II electrical wiring pdf" vms taolist otsinguga...
kaitse, mis läbi põleb, on ju tuvastatud, aga mis selle kaitse all veel on, see on segane. tavaliselt juhtmed kipuvad jagunema. ja kui kaitsme sisse panen, siis hetkkeks armatuuri valgus vilksatab, kuniks kaitse läbi põleb. Tulede skeemiga see keeruline asi, et on ohtralt carina e ja muid toyotasid, aga carina 2 pole veel suutnud tuvastada, olen ka paari toyota foorumit kamminud , tundub, carina2 siiski nii vana auto, et sellel ajal veel nett väga ei levinud ehk siis üsna hõredalt on materjali. Aga eks ma lähen mehaaniliselt ja rusika meetodil mööda juhtmeid edasi, kus mul päsu, soome moodi ei tahaks ka teise poole alt lihtsalt juhet sinna vedada, pole justkui viisakas.