02-11-2016, 12:09 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-11-2016, 12:18 PM ja muutjaks oli 13piisab.)
(02-11-2016, 11:46 AM)hulgus Kirjutas: No ma ka ei tea, miks peaks kahed rattad olema, kui rehvivahetus ei maksa ju suurt midagi (24-50€ autojagu), aastane ls. mõnel autol kisub meeletu 900km-ni (talverallile ja tagasi) ja autosid (tänavakõlbulikke) on õues ainult 6tk... Kogu autopark oleks siis paarsada € 2x aastas?6 masina puhul annab juba hooajasõidukite kontseptsiooni viljeleda. Ma nt viljelen - on talvine nelikvedu ja suvised vaegveolised. Kui ilm libedaks läheb, tekib nelikveole kindlustus ja laetud aku ning see asub teenistusse - talverehv on tal ju permanentselt all
...
Minu autopark käib rehvipostis siis, kui uusi vaja (kord 5 aasta jooksul auto kohta), ehk katki lähevad, aga seda harva.

edit:
...ja siiski ka vastused (retoorilisele

- IceContact ja HP7 on ju "korralikud rehvid"? Väike mõõt on väga odavalt jaekaubanduses saadaval: http://www.rehvitakso.ee/s%C3%B5iduauto/...185_65_14/-
- kui pruugitud plekk- või valuvelg sobib ja eelnev Opeli all veeremine velge ebasobivaks ei muuda, siis calibraclub.ee ja vectraclub.net (...ja vast ka Baierlaste analoogid) foorumite veljenurgad mahutavad pakutava vaevalt ära

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"