07-11-2016, 15:10 PM
(07-11-2016, 14:34 PM)Telc Kirjutas: Totaalne karutagumik. Tee peaaegu-lõpus kolm maja, nendeni tee lükatud. Viimase majani (pool kilti veel metsateed) lükkamata. Nügisime natuke takka ja sõitsime läbi lume kohale. Järgmine hommik vallamajas:Kindlasti mitte,aga igal pool pole selline eeskujulik vallavalitsus.Paljudes kohtades teostavad tööd allhankijad ja tellijaks mingi valla asutus mile pealik endine saamatu vallavanem.Vallas võid rääkida palju tahad vastus helista sinna ja seal keegi ei vasta ja sina kes istud lumevangis ja ootad kiirabi võid rahumeeli sussid nurka visata..Siin keilas üks talv telliti teenus kusagil rae vallast väikselt traktorilt.Parim traktor minu arvates need front laaduriga kopad,kui ikka teraga läbi ei lähe siis kaevab lahti.
elanik (E): meil seal-ja-seal tee lahti lükkama
vallavanem (V) (oli hommikul ainuke ametiisik ametikatuse all): Jawohl! Kohe helistame, et lükatagu!
....
varajane lõunatund. Telefonihelin...
V: Tere, vabandage, nii-ja-naa... traktorist ütles, et teil seal oksad tee kohal ja siis talu nimesilt ka natuke madalal ripub
E: Enam ei ripu ja oksad on ka maha lõigatud.
V: Väga hea, helistan uuesti traktoristile.
....
hiline lõunatund:
MTZ sahaga aia taga.
Ma ei usu, et automotofoorumis virisemine oleks selle saha mulle kiiremini aia taha toonud...