14-11-2016, 12:18 PM
Nii, nagu esimeses postisa kirjutasin, kellel pole midagi öelda mis algset küsimust lahendada aitaks, pole mõtet kirjutada, ma ei tulnud siia midagi ega kellelegi tõestama ja see et ei taha esimeseks selliseks projektiks kallist toorikut valida on ka täitsa ok, läheb asi käest ära, saadan emexisse ja võtan uue või loobun teemast, thats it, 3 või 8k maksva toorikuga nii aga ei käitu juba.
Mis puutub Scirocco -sse siis eestis müügis 8k + hinnaga, vanu ei leidnud, Corrado 3k + hinnaga ja kuidagi ei tundu hea minujaoks. Saksast tuua 1k hinnaga autot aga pole pointi, ise sellisega ära sõita sealt ei julge ja toomine pea sama kallis kui auto. Probet olen vaadanud, see ka täitsa variant, tänud soovituse eest.
To spitfire: Asjalikud soovitused, olen Triumphe ka mitu aastat mobiles ja muidu netis uurinud, kuid kaalukauss jäi ikkagi uuema ehituse mitte vana taastamise peale, saab rohkem oma fantaasial ka lennata lasta, mingit replicat ma ehitada ei taha, see pole põnev
ja üleüldiselt vanu mudeleid nagu ei tahaks. Aga mis tagaveolistesse puutub siis peale sakslaste neid ju pole, bmw ja mb ainukesed, nende kerekuju aga juba liiga vale minumeelest, esiklaasi nurka vist ei tahaks muuta. Mis puutub suurusesse, siis mr2 on jah valikus aga kuidagi meeldivad suuremad rohkem, need pisikesed ei ole minujaoks ikkagi vist ja töömaht nüüd nii erinev ka pole.
Kui nüüd vaadata sellepoole mis endale väga meeldib, siis DB10 kuju oleks nagu ideaalne, suur auto ilusate joontega.
Mis puutub Scirocco -sse siis eestis müügis 8k + hinnaga, vanu ei leidnud, Corrado 3k + hinnaga ja kuidagi ei tundu hea minujaoks. Saksast tuua 1k hinnaga autot aga pole pointi, ise sellisega ära sõita sealt ei julge ja toomine pea sama kallis kui auto. Probet olen vaadanud, see ka täitsa variant, tänud soovituse eest.
To spitfire: Asjalikud soovitused, olen Triumphe ka mitu aastat mobiles ja muidu netis uurinud, kuid kaalukauss jäi ikkagi uuema ehituse mitte vana taastamise peale, saab rohkem oma fantaasial ka lennata lasta, mingit replicat ma ehitada ei taha, see pole põnev

Kui nüüd vaadata sellepoole mis endale väga meeldib, siis DB10 kuju oleks nagu ideaalne, suur auto ilusate joontega.