Huvitavad vanemate NSVL-i traktorimootorite "mõõdud".

(08-12-2016, 00:19 AM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas:  
(07-12-2016, 23:56 PM)kass Kirjutas:  Jah, kahju, et andmeid rohkem ei ole!  Aga vist on Teil internetiühendus olemas, mulle vähemalt tundub nii... aga seda google - värki Teil ilmselt ei ole, selle asemel on automoto - värk?

Ma hindan algallikaid ja paberit,mitte liikuvat pilti.... Big Grin  Ja ei saa ka kõike uskuda mis siin ekraanil virvendab. Ja tead kõuts! Siin kirjutavad ka paljud kes lihtsalt tahavad esineda....ja tuhkagi ei tea. Sellepärast võtangi riiulist raamatu ja seda mis seal kirjutatud,võib ikka uskuda. Big Grin
Aga tõesti,teiste traktorite raamatuid mul pole... ja kui ma kindlalt ei tea siis "luuletama" ei hakka.

Minu sõnum oli tegelikult suunatud peamiselt küsimuse püstitajale. Ja raamatut ei ole, see pole mingi vabandus! Kas minul peavad sellised raamatud olema, minul, kes ma olen võidelnud igasuguse rasketehnika vastu? Ei pea olema! Aga piisaks ühest nirust pehmokaanelisest raamatuhakatisest, näiteks unifiaktzija abtomobilnõh i traktornõh dvigatelei, Moskva 1968, et sealt lugeda 

D-14 125 x 125
D-28 125 x 125
D-54 125 x 152
d-20 125 x 140
ja ära ütle, et veneaegsetes raamatutes pole piisavalt (trüki)vigasid.
Või otsige midagi internetist, näit
http://allspectech.com/selhoztehnika/dly...dt-20.html
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne