30-12-2016, 13:39 PM
(28-12-2016, 21:51 PM)Marko Kirjutas:(28-12-2016, 21:17 PM)nustu826 Kirjutas: MINUPOOLSEKS TINGIMUSEKS ON SEE, ET SÕIDUK PEAB KINDLASTI LIIKLUSESSE TAGASI SAAMA.Väärt mõte, paraku teostamatu. Üritasin samamoodi uut Družba saagi kodumaale jätta, praegu naudivad vaatepilti ameeriklased.
Vaata, minul otseselt ei ole müügivajadust ja kui ei ole soovijaid, siis saavad sõidukid järgmisel sügisel uue katuse pea kohale ja jäävad kuivas kohas oma tulevikku ootama. Müüki sai nad paisatud lihtsalt seetõttu, et tean et lähimal paaril aastal ma ilmselt nendega tegeleda ei jõua ja kui keegi soovib oma nooruspõlve meenutada sellise roostes masinaga mis siis sellest on? Kodumaale jätmine on eelistatud, aga ei ole komistuskiviks.
Soov et nad tagasi teele saavad on aga igati loogiline, kuna kui palju selliseid olete lähiaastail liikluses kohanud? Mina olen näinud Eestis täpselt ühteainukest Scouped sõitmas 5a tagasi Pärnumaal ja pika kastiga Peugeote pole näinud ma ühtegi. Sama ninaga aga teise platvormiga on mõningaid liikumas küll.
Minu selline soov on ajendatud eelkõige n.ö. "vanatehnika säilitamise" seisukohalt. Kui enam ei ole palju selliseid autosid teedel kohata, miks siis neid viimaseidki manalateele saata... Usun et ülevaatuse ja kindlustusega samasuguseid liikuvaid masinaid saab ühe käe sõrmedel kokku lugeda
Pilte teen uue aasta alguses kui tervemaks saan. Praegu võtab palavik võimust...
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.